Ja vaikkei tämä mikään ruokablogi olekaan, niin alla vaihekuvat meidän tehtailustamme. Aikaa se ottaa rapiat kaksi tuntia....
Broilerit pieniksi. Harmi kun tuoreena ei ainakaan meiltä saa luomua!
Iskän tehtävänä on jauhaa liha. Neitimme on siis todellinen sihtikurkku.
Pellille ja uuniin
Kypsänä vielä toinen muussauskerta sauvasekoittimella.
Tämä työvaihe on äidin nakki.
Lopuksi pussitus n. 45 gramman annoksiin ja pakkaseen.
Mustikkapuolukkasörsseliä varten hieman kohmeiset marjat survotaan hienoksi.
Mustikoita on suhteessa vaan nimeksi, koska Helmi kärsii todella kovasta vatsasta ja pienikin mustikkalisäys pahentaa tilannetta.
Joukkoon reilusti intiaanisokeria.
Lopuksi kiehutellaan sokerit sulaksi.
Riisipuuro tehdään Muksun riisipuurojauheesta.
Jossain kohdin siis oikaistaan...
Maistuis varmaan sullekin?
Nam sanoisi meidän neitikin!
VastaaPoistaMoikka
VastaaPoistaPerussettiä meilläkin - tosin oikaisen
sen verran, että keitän kanapalat ja sitten hienonnan sauvasekottimen lisäosalla ja pussitan ja pakastan... Samalla systeemillä menee myös possua ja hirveä....
Sanna
Helmin kurkusta ei mene läpi kuin tuplasoseena, ollaan kokeiltu! Mutta pääasia, että jollain keinolla uppoaa, kyllä sen eteen viitsii vähän vaivaakin nähdä!
VastaaPoistaSano sitten "hep", kun/jos pitää lähettää hirveä testaukseen :)
VastaaPoista