kuva

kuva

lauantai 30. joulukuuta 2017

Kohti uutta parempaa vuotta

Terveisä joululomalta! Lomalta, joka todellakin tuli tarpeeseen. Vuosi on ollut rankka, ehkäpä koko elämäni rankin. Pakko myöntää, että välillä on jopa jäänyt elämättä, on vain suoritettu (jos tiedätte mitä tarkoitan?) Mutta enää tätä ei ole jäljellä kuin reilu vuorokausi. Ensi vuodesta tulee takuulla parempi.

Kotiuduimme siis sairaalasta pian edellisen postauksen jälkeen. Helmille menee edelleen kamalan iso määrä lääkkeitä, ja onneksi isoja kohtauksia ei ole tullut! Neiti on kyllä kovin väsynyt, mutta hetkittäin tulee pintaan myös iloinen ja höpöttävä tyttö.

Koko joulun olemme viettäneet perheen kesken. On levätty, ulkoiltu, syöty ja nautittu toistemme seurasta. Eikä vielä olla edes kyllästytty!

Harmillista oli, ettei Helmin synttäreille eilen saatu ketään vierasta, koska kaikki olivat flunssassa ja emme nytkään uskaltaneet ottaa riskiä! 11 vuotta kuitenkin tuli täyteen ja kyllä Helmi puhelimen ja skypen kautta sai onnittelulauluja! Olisittepa nähneet ja kuulleet sen naurun, kun Ronja soitti Skypellä! Sellaista naurua ei ole kuultu ainakaan kahteen kolmeen kuukauteen. Olen myös luvannut järjestää tytöille juhlat heti, kun Ronja meille seuraavan kerran pääsee. Toivottavasti se on pian!!

Vuodenvaihdettakaan emme aio juhlia mitenkään erityisesti. Keräämme vielä pari päivää voimia ennen arjen alkamista, mikä tulee myös tarpeeseen. On hyvä päästä ruotuun ja rytmiin!




 
 






Ensi vuodelle, jokaiselle ohjenuoraksi, lainaan Joel Jyrinkiä:

"Kerrotaan enemmän hyvää, sillä se, mitä elämä antaa, ei ole valinta, mutta sen sanoittaminen on."







5 kommenttia:

  1. Synttäri Onnittelut Helmille ja Hyvää Uutta Vuotta koko poppoolle.

    VastaaPoista
  2. Ihanat ystävykset Helmi <3 Ronja! Tälläisiä Skype-puheluita lisää!

    Onnea Helmille uudelle ikävuodelle!

    Ja kaikkea hyvää, siunausta ja varjelusta tulevalle vuodelle!

    VastaaPoista
  3. Helmille iloiset onnittelut syntymäpäivän johdosta ja koko perheelle onnellista uutta vuotta <3

    t. Johanna

    VastaaPoista
  4. Paljon Paljon Onnea Helmille!

    Toivotaan runsaasti rakkautta ja paljon hyviä hetkiä koko teidän perheelle vuonna 2018!

    Terveisiä koko meidän perheeltä!

    VastaaPoista
  5. Onnea Helmi kulta! Miten minulta meni taas ohi synttärisi ... aurinkoiset halitukset <3 toivottavasti tapaatte pian ihanan Ronjans kanssa ja pääsette juhlimaan!

    VastaaPoista