kuva

kuva

torstai 29. syyskuuta 2011

Kipuilua

Juhlahumusta aletaan pikkuhiljaa toipua. Tilalle on tullut kipuitkuja. Ei kivaa! Helmi alkaa yhtä äkkiä itkeä korkealta ja kovaa, ei ollenkaan tyypillistä Helmiä. Hän omaa kaiken lisäksi hyvin korkean kipukynnyksen, joten nyt sattuu oikeasti. Aiemmin itkua ovat aiheuttaneet ainoastaan vatsakivut. Niitä epäilen vahvasti syyksi nyttenkin. Mutta mistä ne tulevat? Taas valvottuja öitä!
Voikohan pää oikeasti mennä puhki ajattelemisesta?
Ainoa muuttuja on puolukat! Tähän asti ollaan syöty viime syksyn satoa, nyt siirryttiin uuteen... Voiko marjat olla vielä liian raakoja? Emme toki voi niitä poiskaan jättää muutenkin niin niukasta ruokavaliosta. Vähennetään nyt aluksi määrää ja keitellään niitä kauemmin, jos sillä olisi jotain vaikutusta. Toivon todella että on!

Epilepsiakin on aktivoitunut. Meillä on ollut pitkään hyvä kohtaustilanne. Ainoastaan herätessä on tullut isompi kohtaus ja muuten satunnaisia poissaoloja. Nyt kohtaus saattaa lähteä ihan tyhjästä ja tulla rajunakin. Vielä emme lähde nostamaan lääkitystä, kokeilemme ensin löytää vatsakipujen syyn ja poistaa sen. Katsotaan mitä tapahtuu kohtauksille, jos ja kun saamme vatsan kuriin.
Tasaista eloa siis odotellaan...
Helmillä ja Lillillä on hauskaa keskenään,
ei tietoakaan kivusta tai kohtauksista!

Kipua ja itkua - Lilli on ihmeissään ja yrittää pyytää apua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti