kuva

kuva

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Oi ihana lokakuu

Takana ihana viikonloppu! Perjantaina kun tulimme töistä kotiin, oven takana odotti iso saavillinen puolukoita ja kassillinen suppilovahveroita. Ei voisi viikonloppu paremmin alkaa. Iso kiitos Tiinalle ja Hessulle. Helmi syö puolukat ja äiti ja iskä sienet!
Ja kaiken lisäksi Terhi kertoi, että helmillä oli ollut perjantaina huomattavasti parempi päivä kuin aiemmin viikolla: ei isoja itkuja eikä kohtauksia. Tämän paremmin ei voisi viikonloppu alkaa.

Olemme siis viettäneet mukavan ja rauhallisen viikonlopun perheen kesken. Helmi ollut oma aurinkoinen itsensä. Äiti on saanut rauhassa siivota ja pyykätä. Olemme ulkoilleet ja nauttineet elostamme! Ja jakaneet positiivisuutta! :) Tällaisia päiviä lisää...
Valmiiksi puhdistetut puolukat

 
Herkulliset suppikset

 

Syksyn kauneutta

Muurikan puhdistusta - lauantaina syötiin Puruveden muikkuja,
harvinaista herkkua täällä lännessä!

 
Syysaurinkoa
Enää 83 yötä jouluun!2 kommenttia:

  1. :) Ihana Helmi! ja Ihana Lalli! missä kuva Ihanasta "uudesta" äidistä? Miekii oon jo virittäny kahdet valot, hirveesti tekis mieli laittaa tähti tuohon vanhaan oveen, mut ehkä vielä liian jouluinen! POSITIIVISESTI :)

    VastaaPoista
  2. Odotellaan nyt, että lihavasta äidistä tulee ihana... kuvia sitten! :) Mutta positiivisesti! Lalli on otettu ihanuudestaan ;) ja Helmiäkin nauratti!

    VastaaPoista