kuva

kuva

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Reisille män...

Tätä viikonloppua oli suunniteltu pitkään, lähinnä lauantaita. Yö-yhtyeen 30-vuotisjuhlakiertue Porissa ja Terhi oli lupautunut tulemaan Helmin seuraksi. Tämä haudattiin jo alkuviikosta: Helmin huonot yöt ja äidin väsymys - ei hyvä yhdistelmä. Päätin, etten lähde itseäni kiduttamaan ja väkisin valvomaan. Oma hyvinvointi menee juhlimisen edelle... Varasuunnitelma, ei huono sekään: ystävien mökille meren rannalle saunomaan ja paljuilemaan, ja yhä Terhi hoitaa Helmiä. Lauantaina-aamuna äidillä järkyttävä "ovulaatio-olo" - paha olo, kipu, väsymys ja palellus. Sohvalta sänkyyn ja takaisin. Suunnitelmat taas uusiksi. Ainoa mikä piti, oli Terhi. Äiti lepäsi, iskä remontoi ja Terhi ja Helmi nauttivat toistensa seurasta. Ehkemme suunnittele pitkään aikaan mitään! Onneksi nautimme kotona olosta!

Tämä sateinen sunnuntaikin on vietetty kotona. Äiti voi paremmin ja on ehditty siivota, tehtailla Helmin ruokaa, lenkkeilty ja nautittu toistemme seurasta.

Helmi jaksoi tänään seisoa seiskarissa tooosi pitkän ajan.
Uusi pyjama 
Äiti jaksoi eilen oksennus kurkussa vääntää Jennin tukan ja naaman juhlakuntoon...


 
Iskä viritteli tänään lintujen talviruokintaputket.

Päivän harmautta torjuttiin kynttilöillä. 
Ja Helmi tietysti tuo jokaiseen päivään valoa!Siis ei tämä viikonloppu kuitenkaan pieleen mennyt, suunnitelmat vaan muuttuivat! :)
1 kommentti: