kuva

kuva

torstai 15. syyskuuta 2011

Helmin varjohallitus

Olen aiemmin jo tainnut mainita, että olemme nimenneet Helmin lelut, lähinnä pehmot, entisten ja nykyisten politiikkojen mukaan.

Kokosimme sohvalle osan niistä ja esittelenkin nyt Helmin oman varjohallituksen:Aloitetaan ylärivistä:

Johannes Virolainen ja hänen jalassaan roikkuu Veltto Virtanen. Loput ylärivissä istuvat: Jyrki Katainen, Paavo Väyrynen, Jouni Backman, Sauli Niinistö, Paavo Lipponen ja Päivi Räsänen.

Keskellä istuvat Eero Heinäluoma, Tanja Karpela (lelun meille tulessa Tanja oli vielä Karpela), Martti Ahtisaari, Alexander Stubb, Matti Vanhanen, Mauri Pekkarinen, Sirkka-Liisa Anttila.

Välissä olijat ovat Tarja Halonen, Kristiina Salonen ja Ilkka Kanerva.

Alarivin täyttävät Paavo Arhinmäki, Riitta Uosukainen, Henna Virkkunen (barbababat), Timo Soini, Ben Zyskowicz, Sinikka Mönkäre, Jutta Urpilainen, Janina Andersson ja Lauri Ihalainen

Siinä siis Helmin hallitus, jonka diktaattorina ja prinsessana Helmi toimii.

Tosin Hempasta koko poliittinen toiminta on hyvin väsyttävää, kuten alemmasta kuvasta huomaatte! Siinä sitä on äidillä ja isällä vielä hieman tekemistä tämän lapsen poliittisen kasvatuksen kanssa. Hommaa ei helpota sekään, että me olemme Lallin kanssa molemmat eri laidoilla. Ei ihan äärissä, mutta kuitenkin. Voitte kuvitella, että meidän keskusteluja kuunnellessa on lapsen pää pyörällä. Onneksi ainakin yksi kummeista on siinä keskellä!
Seuraavaksi meilläkin pidetään presidentin vaalit. Seuraamme ehdokasasettelua ja Helmi saa sitten valita presidentin puolueiden valitsemista vaihtoehdoista. Saa nähdä meneekö Helmin valinta yksiin Suomen kansan valinnan kanssa!

Tätä jäämme jännittämään! Lupaan informoida asiasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti