kuva

kuva

torstai 21. kesäkuuta 2012

Pisara Photography

Kiireinen, mutta mukava alkuviikko takana. Ja mikä tärkeintä, Helmin vointi alkaa olla entisellään. Kohtaukset ovat lähes kokonaan kadonneet, hieman liian paljon kuolaa tulee, mutta emme anna sen menoa häiritä.

Tämän viikon huippukohta oli, kun saimme valokuvaajan kotiimme. Tällainen tilaisuus avautui meille Haavoittuneet Enkelit Ry:n kautta. http://haavoittuneetenkelit.fi/
Oli todella hienoa saada ammattikuvaaja ottamaan kuvia Helmistä (ja muutaman kuvan myös koko perheestä). Kuvaajana meillä oli Susanna. Hän on todella ihana. Ja suhtautui Helmiin hyvin luontevasti. Helmihän ei ole helpoimpia malleja ja jos hän päättää olla hymyilemättä, niin hän on. Susanna ei missään välissä luovuttanut, vaan höpötti ja jutteli Helmille ja sai varmasti jonkin hymynkin vangittua! Suuret kiitokset Susannalle! Nyt odottelemme jännittyneinä valmiita kuvia.
Ja kun seuraavan kerran kuvaajaa kaipaamme, tiedämme kyllä kenen puoleen kääntyä...
Voin myös lämpimästi suositella kaikille toisillekin! Suskin otoksia pääsette ihailemaan täältä:
https://www.facebook.com/#!/pages/Pisara-Photography/153879361323079
Ja samasta osoitteesta löytyy myös kuva Helmistä, jahka Suski ehtii sen sinne lisäämään!

Kuvaaja työssään.
Meidän perhe toivottelee jokaiselle lämpöistä ja rentouttavaa Juhannusta!
Omissa suunnitelmissa on ladata akkuja koko pyhien ajan.


3 kommenttia:

 1. AIVAN MAHTAVAA!

  Kävin jo lukemassa kaiken Haavoittuneet Enkelit ry:n sivuilta. Taidanpa päästä jakamaan tätä linkkiä muutamille tutuilleni. Kiitos siis linkistä!

  Ihanaa Juhannusta teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos joku toinenkin saa nauttia Haavoittuneista Enkeleistä. Ei kannata sitten olla hätänen, mekin otimme sinne yhteyttä jo alkuvuodesta ja nyt vasta oli kuvaus!

   Poista
 2. Oi mahtvaa! Susanna on niin lahjakas kuvaaja! Varmasti ihania kuvia tulossa. Täytyy käydä vilkuilemassa koska tulee sneekpeeksejä sivuille :)

  VastaaPoista