kuva

kuva

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Hei hulinaa...

Eilen vietettiin Jennin synttäreitä isolla porukalla. Oli todella kivaa! Kaikkein hienointa oli, että pääsimme koko perhe naapuriin (juhlat siis pidettiin siellä).
Kemujen päätteeksi siirryimme meidän pihasaunaan. Helmi tosin ei saunasta päässyt nauttimaan, mutta uskon, että hänkin nautti päivästä! (Ja oli niin paljon äksöniä, että se tuntui tulevan myös uniin!)Tässä eilinen kuvina
(saunomisesta ei ole kuvia, mikä lienee ihan hyvä! :))Helmin kohtaustilanteen päivitys: Olen nyt lähes varma, että alkuviikon katastrofikohtailut johtuivat siitä matalapaineesta. Ystäväni, jolla on Helmin kaltainen poika, soitti ja kertoi, että myös heillä on kohtailtu, mikä ei heille ole kovinkaan yleistä! Ja Helminkin jatkuva kohtailu loppui kun ilmanala muuttui. Tällä hetkellä kohtaus tulee ainoastaan herätessä, valitettavan pitkänä tosin. Sekä aamuisin että päiväunien jälkeen Helmi saa kohtauksen, joka kestää n. 20 minuuttia. Tämän kohtauksen jälkeen neiti on hetken ihan veltto, mutta onneksi hetken päästä voimat palautuvat. Ehkä hän on hivenen hiljaisempi ollut, mutta muuta eroa "normi" Helmiin ei ole!
2 kommenttia:

  1. Onpa ihanaa, että olette päässeet juhlimaan! Ja oman kodin seinien ulkopuolelle. JES!

    Vai on Helmistä tulossa ilmapuntari... Toivottavasti sää muuttuu oikein ihanaksi korkeapaineeksi!

    VastaaPoista
  2. Kyllä se kummasti virkistää, kun edes hieman nokkaa omasta ovesta ulos työntää ja ennenkaikkea koko perheen voimin!

    Korkeapaineita täälläkin toivotaan! :)

    VastaaPoista