kuva

kuva

lauantai 30. kesäkuuta 2012

Nukkumatti lomalla

En ole ehtinyt koko viikkoon kirjoitella. Enkä ole edes jaksanut. Helmin unet ovat kadonneet tai nukkumatti on aloittanut kesäloman etuajassa. Syy jälleen tuntematon. Päivisin neiti on täynnä virtaa ja näyttää kaikki temppunsa ja tuntuu oppivankin niitä koko ajan lisää. Liekö nämä tulevat uniin vai onko kyse jostain muusta? No, ei auta kuin odottaa ja katsoa mitä tapahtuu...

Epilepsian takia tuo uni olisi vaan tuikitarpeellista. (Ja äidin jaksamisen.) Viime yönä neiti valveutui kolmeen otteeseen ja valvoi tunnin verran ennenkuin nukahti uudelleen. Aamu alkoikin sitten tajuttomuuskouristuskohtauksella, jollaista meillä ei ole aikoihin ollutkaan. Samoin päiväunien jälkeen tuli iso ja pitkittynyt kohtaus. Muuten neiti on kyllä ollut oikein aurinkoinen.

Huonot yöt ovat nyt jatkuneet reilun viikon ja äiti alkaa olla jo ihan rajoilla. Yllättävän hyvin sitä kuitenkin jaksaa. Ehkä kaikki toiminnot tulevat selkäytimestä. Tosin mitään extraa ei pysty tekemään ja ajatus kulkee pätkittäin. Onneksi pian on loma.
Vai onko huonojen öiden takana liian jännittävät iltasadut?
Muumien taikurinhattu on kieltämättä aika jännä...
Yritän kesän aikana päivittää blogia vähintään kerran viikossa,
jos oikein virkistyn niin saatan palata normaaliin 2 krt/vko tahtiin.2 kommenttia:

 1. Meillä tuli jossain vaiheessa tavaksi toivottaa hyvien unien lisäksi lapsille levollista yötä omassa sängyssä koko yö nukkuen. Joskus se toimii ja joskus taas ei...

  Levollista, hiljaista ja rauhallista yötä teille kaikille tänä yönä ja kaikkina muinakin öinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ei ihan putkeen mennyt viimekään yö: tajuttomuuskouristukseen nukahdettiin ja samanlaiseen herättiin. Väliaika oli hyvin levotonta unta. Äsken juuri tajusin, että nouseva kuuhan se siellä taivaalla taitaa taas möllöttää... Toivon, että tämä kohtailu nyt on ainakin sen syytä. Iskä on ollut tämän viikonlopun poikien kanssa mökkeilemässä, joten on meistä ainakin yksi hyvin levännyt!

   Poista