kuva

kuva

torstai 14. kesäkuuta 2012

Nyt olis hyvät neuvot kalliit

Helmin olo muuttui maanantaina kuin taikaiskusta – ja valitettavasti huonompaan. Neidille alkoi purkaa erimuotoisia kohtauksia. Ja sama meno jatkui koko ajan paheten tähän aamuun asti.
Ei ymmärrä, ei. Ei edes iskä keksi syytä.
Olemme kyllä miettineet: lämmennyt ilma (mutta kun meillä ilmalämpöpumppu viilentää sisäilman ja ulos emme ole edelleenkään menneet), tylsistyminen (hyvinkin mahdollista, kun tämä vankilajakso on venynyt jo näin pitkäksi, mutta voisi kuvitella, että sitten kohtaukset olisivat alkaneet jo aikoja sitten).
Tänä aamuna töihin astellessa huomasin, että aikamoinen matalapaine on ulkona, sekin voi kohtauksia purkaa, kun omakin olo tuntuu hieman raskaalta… Ja tietty onhan Helmi taas kasvanut ja sitä myötä myös lääkepitoisuus voi olla laskenut. Monta vaihtoehtoa, mutta seuraamme tilannetta ja uskomme sen parantuvan! Ja kyllähän se on tämän päivän aika helpottanutkin! Myös matalapaine on helpottanut!
Näinkö on, että Helmissä on bonuksena vielä ilmapuntarikin? Tarvitsee ehkä itsekin havannoida noita ilmanaloja tarkemmin, jos ei sitten joka kerta miettisi päätä puhki, kun epi nostelee päätään!

Positiivista näissä kohtauksissa on ollut se, että vaikka ne saattavat kestää lähes puolikin tuntia, niin Helmi palautuu niistä todella hyvin ja on sen jälkeen kuin mitään ei olisi tapahtunut! Tämä on todella hienoa. Aiemmin, jos tällainen kohtaussuma lähti liikkeelle, niin neiti oli koko ajan ihan kehällä. Aina siis mennään eteenpäin!

Ja muuten meillä on kaikki paremmin kuin hyvin (jos ei lasketa, että äidillä ja isällä on töissä vielä aikamoinen puristus ennen lomia ja se hieman verottaa myös meidän illoista ja lomakin häämöttää vielä aika kaukana…)
Helmi sai viime sunnuntaina koko viikoksi seuraa Elina-tyttösestä ja on hän toki piristänyt myös meitä vanhempia ja varmaan Terhiäkin päivisin.
Viikonloppuna on tulossa lisää vieraita (äidille) ja lauantaina aiomme lämmittää ensi kertaa tänä kesänä pihasaunan ja juhlia myös Jennin synttäreitä! Eli ilo irti kaikesta mistä se voidaan irrotella!

Niin ja ihan huippuna: Helmille on tulossa apuvälinekokeilu, joka voi mullistaa meidän yöt, mutta siitä lisää kunhan se on kokeiltu!

Siis toivotamme täältä positiivisesta kaaoksesta kaikille oikein aurinkoista ja lämpöistä (itse tosin toivomme viileitä tuulia) loppuviikkoa!Elina ja Helmi4 kommenttia:

 1. Hyviä neuvoja ei ole, enkä minäkään keksi kuun ja ilmapuntarin lisäksi mitään selittävää syytä. Eikä kai niitä aina edes löydy. Tsemppiä kovasti lähetän!

  Ja oikein rentouttavaa ja ihanaa viikonloppua synttärijuhlien ja pihasaunan merkeissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän taas. Viikonloppu on ollut rentouttava sekä raskas! Onneksi ensi viikko on lyhyt!

   Poista
 2. Tuliko tämä Elina siis sunnuntaina ja maanantaina alkoivat kohtaukset? Uudet asiat...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä minäkin ensi mietin, mutta tulin siihen tulokseen, että ei se ollut sitä vaan matalapainetta...

   Poista