kuva

kuva

lauantai 18. heinäkuuta 2015

29/2015

Terveisiä epilepsian keskeltä. Oikein muuta ei nyt ajatuksiin mahdu. Helmin kohtaustilannetta emme ole saaneet kuriin. Nostimme lääkeannosta - ei vaikutusta. Olimme pakotettuja aloittamaan jo neljännen lääkkeen kaikkien näiden muiden rinnalle. (Tarkoitus on kyllä purkaa yksi vanha lääke pois, mutta ei voi tehdä kuin yhden muutoksen kerralla.) Vuorokauden pysyivät spasmit poissa. Nyt jytisee taas. Ja kuin pisteenä iin päälle: Helmi todellakin on heinille allerginen!!! Olin jotenkin naiivisti ajatellut, ettei hän saa heinistä oireita, kun niitä ei ole aiempina kesinä tullut. No joo, ei ole tullut, kun olemme olleet sisällä helteiden takia. Nyt pysymme sisällä tämän epin kanssa ja heinistä eristettyinä.

Tähän voisin kirjoittaa monta kirosanaa peräjälkeen, mutta eipä se tilannetta muuta... Kiukuttaa kuitenkin tosi paljon ja eniten harmittaa Helmin puolesta. Meneehän se kesä näinkin, eikä meillä vaihtoehtojakaan ole! Yritetään nauttia niistä hetkistä kun kohtauksista on edes hetken tauko.

Älkää kuitenkaan ihmetelkö jos en nyt jaksa innostua ihan kaikesta, enkä täysillä myötäelää jokaisen huippulomafiiliksissä...
6 kommenttia:

 1. Iiiiso ja lämmin halirutistus Helmille <3

  VastaaPoista
 2. voih ei tota voi itkemättä katsoa :'/ <3
  tsemppi rutistus koko perheelle <3 josko se siitä ;/ ?
  -tyttönen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä tämäkin taas tästä, joku päivä, niin uskomme!

   Poista
 3. Taustailija täällä ihmettelee, että ovatko Helmin kohtaukset aina tuollaisia kuten videopätkässä?
  Voimia teille ihan hurjasti ja toivottavasti jo aika pitkään teitä riivanneet kohtaukset saadaan kuriin. Yritäkää kuitenkin nauttia kesästä. Toivotaan rankkoja sateita, jotka huuhtovat heinät huspois.
  t. Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on yksi yleisimmistä kohtaustyypeistä Helmillä, mutta on niitä todella monia muitakin. Tämä on siitä kurja, että Helmi on tässä tajuissaan ja ymmärtää kohtauksen...
   Kyllä me nautimme ja sateita todellakin toivomme. :)
   Kiitos, että kommentoit ja hyvää kesän jatkoa myös sinulle!

   Poista