kuva

kuva

sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

26-28/2015

Lomareissu takana. Kaikkinensa noin 1500 kilometria autossa istumista. Ihan ilman itkuja ei selvitty. Kyllä Helmin selkään sattuu. Mummolaan täytyy kuitenkin istua reilut kuusi tuntia, vaikka sitten välillä pitäisi taukojakin...

Paikan päällä Helmi nautti. Sai olla huomion keskipisteenä. Nähdä paljon ihmisiä (vaikka äidillä meinasikin tulla sosiaalisenkanssakäymisen ähky). Parhaana päivänä treffasimme kolmet eri ystävät tai sukulaiset. Silti jäi vielä monia, joita emme ehtineet nähdä. Toivottavasti he ymmärtävät. Ja sama matkahan se on tänne meillekin päin. :)

Nyt tosin olisin enemmän loman tarpeessa kuin itään lähtiessä, mutta huomenna täytyy suunnistaa töihin...

Myös säät suosivat meitä. Monesta suusta olen kuullut valitusta ja kysymyksiä missä se kesä on?! Tässähän se, ihan äärellä. Lukekaa vaikka kalenterista: heinäkuu! :) Parina päivänä oli liian kuuma, mutta muuten pääsimme liikkumaan Helmin kanssa vapaasti, ilman helteestä uupumista ja kohtauksia.

Laitan alle kuvia meidän reissusta. Eniten itse kaipaan idästä luontoa, se kun on totaalisen erilainen kuin täällä länsirannikolla. (Ja toki myös ihmisiä, idän ja lännen ihmisten välinen ero on valtava, vaikkakin me olemme onneksemme saaneet täälläkin lähellemme ne sosiaalisimmat ja avoimimmat tyypit! Kiitos siitä!)


Sylkyllä.Lallin lenkkimaisemaa Punkaharjulla.


Helmi harjulla.


Puulajipuistossa


Kerimäen kirkkoranta


SavonlinnassaTaustalla lippakioski


Käytiin turisteilemassa Olavinlinnan liepeilläkin.

Torikaffet - lörtsyt jäi kyllä syömättä!


Kyrönsalmi
2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja ihania Helmin hymyjä! Tuli ihan kotipuoleen ikävä.. Meillä reissataan toivottavasti parin viikon päästä. Nostan hattua kuuden tunnin autoilulle, meillä reilu kolme tuntia matkaa ja jännittää sekin. Mahtavaa kun teillä reissu heitetty onnellisesti ja säästä ollaan samaa mieltä: ei helteitä ikävä. Hyvää töiden aloitusta! Pihlan poppoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se sittenihan onnellisesti mennytkään: olen vahvasti sitä mieltä, että tämän hetkinen kohtaustilanne on autoilun ja lomailun aiheuttamaa!
   Töissä olimme vaan viikon ja nyt jatkamme lomaa...
   Mukavaa reissua teille ja kaikille paljon terveisiä! <3

   Poista