kuva

kuva

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Linkit

Tällä kertaa hieman asiapitoisempaa tekstiä. Maailman linkittyessä kasvavalla vauhdilla kannamme mekin oman kortemme kekoon. Lisäsimme nuo sivun oikeassa reunassa olevat linkit tähän blogiin jo kauan sitten mutta niiden sisältö jäi raapaisuksi siinä vaiheessa. Koska tämä blogi on pitkälle tarkoitettu vertaistueksi niin miksipä emme jakaisi niitä tietoja, joita olemme vammaisen lapsen perheenä joutuneet Interwebin syvyyksistä itsekin kaivelemaan.

Kaikki nämä eivät suoraan liity meidän tai varsinkaan Helmin elämään mutta ne ovat siellä siksi, että jotku teistä lukijoista voisi niistä löytää apua arkeensa. En epäile ettekö te löytäisi näitä muutenkin mutta jos yksikin lukija saa apua elämäänsä jonkun linkin avulla niin silloin niitä on kannattanut tuonne listailla.

Linkit ovat täysin satunnaisessa järjestyksessä mutta tutkikaa mitä sieltä löytyy. Lakilinkit käsittelevät vammaisten arkeen liittyvää lainsäädäntöä. Listalta löytyy joitakin järjestöjä, joilta voi saada apua elämään. Apuvälineet ovat hyvin olennainen osa vammaisten arkea ja niitäkin tuolta nyt löytyy joitakin. CDKL5 Helmiltä tutkittiin mutta siitä ei tutkimuksen mukaan ole meillä kysymys vaikka oireisto siihen hyvin sopisi.Kuntoutuslinkeissä on meillä käytössä olevia tapoja ja myös sellaisia joita emme käytä. Hempan fysio- ja musiikkiterapeutti on myös mukana.

-lalli-

1 kommentti:

  1. Tyrkytän vielä tätä. Oon nääs käyttänyt monesti näitä sivuja... ;)
    http://www.sosiaaliportti.fi/fi-FI/vammaispalvelujen-kasikirja/

    VastaaPoista