kuva

kuva

lauantai 30. marraskuuta 2013

Kohti joulua...

Täällä ollaan ja kiirettä piisaa. Äidin kaiken ajan ja ajatukset vie tällä hetkellä työ ja siinä sivussa pitäisi hoitaa koti, arki, perhe ja tuleva joulu. Ja onneksi kaikki on jo hyvällä mallilla. Toivon, että pian saan huokaista joka osa-alueella ja keskittyä vaan olennaiseen... Sitä odotellessa.

Teitä ehkä kiinnostaa mitä kuuluu Helmille... Emme ole vielä aloittaneet ruokakokeiluja. Kolmen viikon ajan olemme ajatelleet, että seuraavana viikonloppuna, kun olemme itse kotona ja voimme seurata reaktioita. No ensin paheni epilepsia ja emme halunneet ottaa seuraksi uutta muuttujaa. Sitten meni vatsa sekaisin, mikä onneksi johtui hampaista (Hempalta irtosi kaksi hammasta parin viikon sisään ja uusia työntyy nyt niiden tilalle, eikä takahampaatkaan ole kokonaan puhjenneet). Ja taas tänä viikonloppuna äityi epi pahaksi. Jälleen tulee totaalisia poissaoloja. Josko jo viikon päästä saisimme jotain uutta ruoka-ainetta kokeilla.

Entä mitä kuuluu iskälle - valokuvaamista. Hän hankki itselleen studiosalamat ja tilasi jostain maailman ääristä uuden putken. Putki on vielä matkalla, mutta salamat ovat kotiutuneet ja harjoitukset alkaneet. Yritämme Helmin kanssa näytellä, että ymmärrämme aiheesta jotain ja olemme kiinnostuneita.

Tällaista siis tänne. Alla harjoitusotoksia: Helmistä salamat ovat aika mielenkiintoiset, ne ovat kirkkaat ja niistä kuuluu ihmeellisiä ääniä. Hymyjä tosin niidenkään avulla ei helposti saa vangittua.
Salamat.
"Studio" rakennettiin meidän makuuhuoneeseen,
koska se on tarpeeksi korkea ja taustapaperit
saatiin viritettyä lähes näkymättömiin.
Lalli onneksi lupasi, että jos kuvattavia alkaa
käydä paljon, niin sitten remontoidaan navetta...
 
 
 
 
 
Ihanaa adventin aikaa jokaiselle!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


5 kommenttia:

 1. Ai, meinaatko, ettet lauantaiaamuisin huutele kuvattavalle peiton alta, että älä anna mun häiritä, ole ihan luonnollinen vaan siinä kuvassa. ;) :D

  VastaaPoista
 2. Unohtui kirjoittaa se olennaisin. Hienot on vehkeet! Ja nyt vasta huomasin, että Helmillä on tosi hienonväriset hiukset!

  VastaaPoista
 3. Voi miten on Helmi taas kasvanut! Ihana keimaileva hymy yhdessä kuvassa. Terkkuja kaikille, erityisesti Hempukalle täältä hieman korkeammalta Länsirannikolta :)

  VastaaPoista
 4. Onpas Hemppa kasvanut sitten viime näkemän ♥ Ikävä teitä jokaista! Paljon terkkuja meiltä ja rauhaisaa joulunodotusta! ♥ t:Jooa-serkku&Tanja

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia! Helmi on hurmaava! :)

  Meillä on kanssa pelit ja vehkeet, mutta niille ei ole paikkaa edes makkarissa. Toisinaan ne kuitenkin kaivetaan esiin ja otetaan kuvia. Sitten päästään käymään tällainen keskustelu:
  - Ihania kuvia! Missä nää on otettu?
  - Ihan meillä kotona.
  - Tässä on tämmönen hieno taustakin!

  Heh, taustapaperi on se halvin ja yksinkertaisin osa. :D

  VastaaPoista