kuva

kuva

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Vedetään henkeä

Tämä alkaa kuulostaa aivan edellisien kopioilta, mutta ei muutosta helmin tilassa. Poissaoleva ja lähes mykkä tyttö. En halua tästä blogista mitään negatiivissävyistä tai valittavaa, joten me huilaamme ja odotamme, että entinen iloinen Helmi palaa takaisin. Tai toki kirjoitan heti, jos jotain kiinnostavaa ilmaantuu.
Toivottavasti ette väsy odottamaan...

Olin kyllä ajatellut, etten itsestäni mitään kirjoita, mutta omakaan olo ei ole oikein iskukuntoinen. Selittämätöntä pahoinvointia, huimausta, vatsakipua... Mutta minua tutkitaan, jospa nämäkin vaivat selviäisivät. Todennäköisesti liittyvät jotenkin hormoonitoimintaan. Harmittaa vaan, kun tuo Helmi tarvitsisi isän lisäksi myös 100% läsnäolevan äidin, eikä tällaista puolitehoista... Myös töissä pitäisi pystyä käÿmään ja nyt on vähän kiikun kaakun...

Mutta siis seuraavaan kertaan ja uskotaan, että silloin sekä tytär että äiti ovat iskussa! :)

Tätä iloista Helmiä täällä siis etsimme...
 
 
 
 
 
 
Aurinkoisia syyspäiviä teille kaikille!
 
 
 
 
 
 

14 kommenttia:

 1. Lämmin halaus. Toivon että kaikki vaivat, sinun ja Helmin, väistyisi ja että iloinen arki palaisi. Voimia, ootte mielessä ja minä ainakin jaksan odottaa kun vedätte henkeä. Olen täällä taustalla vaikken aina kommentoikaan. Senniltä myös lentosuukkoja Helmille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tämä taas tästä, vaikka hieman takkuileekin. Ihanaa tietää, että teitä on oikeasti siellä niin paljon. Ja sinäkin jaksat kaikkien omien murheiden keskellä vielä meitäkin ajatella ja tsempata! Kiitos!
   Helmi lähettää takaisin suukkoja Sennille! :o

   Poista
 2. Voimahalauksia teille kaikille!

  Kyllä me jaksamme odottaa sen aikaa kun meidän tarvitsee. Mutta kyllä minä ainakin olen valmis lukemaan teidän perheen kaikenlaisia kuulumisia.

  Voimiavoimiavoimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KirsiMaritta! Ja mukava kuulla, että luet vaikka kirjoittaisin mitä... mutta tympeäksi kävisi tällä hetkellä, kun tuntuu että aiheena on vaan kohtaukset tai kakka... ;) Ja voihan se olla, etten kuitenkaan malta hiljaa pysyä... Kyllä meillä jutunjuurta löytyy takuulla. (Tällä hetkellä yritämme jaksaa suunnitella uuden tulokkaan ristiäisiä, jotka saamme kunnian pitää meillä!)

   Poista
  2. Aivan ihanaa, että ristiäiset on teillä! Iloa järjestelyjuttuihin!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Jaksaa jaksaa, vaikka hieman harmittaakin. Mutta tarvitsemme tämän koettelemuksen kasvaaksemme taas hitusen! <3 Kiitos Anu!

   Poista
  2. Niina, niin osuvasti sanottu =) <3

   Poista
 4. Tsemppiä teille kaikille! Olen ihan varma, että jaksatte vielä hetken ja se iloinen Helmi löytää takaisin. Minäkin luen miellelläni kaikenlaisia postauksia (jostain syystä elämä pyörii mitä ihmeellisempien kakka-asioiden ympärillä)
  Voimahalaukset näin sähköisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elwiira! Ja kyllä me jaksamme, aina olemme jaksaneet ja eilen ehkä oli jo pieniä viitteitä siitä, että Helmi on palaamassa! Elämässä on kuitenkin aina enemmän ilon aiheita kuin murheita. Ne tarvitsee vaan nähdä. Liian usein ihminen sulkee silmänsä eikä näe niitä ilon helmiä... :)

   Poista
 5. Voimia pienelle Helmille ja teille simpukoille jotka aarretta varjelette maailman myrskyiltä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kauniista sanoistasi! Tuli itsellesi tärkeä olo, vaikka tuskin kaikilta myrskyiltä pystymmekään varjelemaan, mutta silloin onneksi löytyy varjelusta toisaalta!

   Poista
 6. Halit meiltäkin S&K&E ;)

  VastaaPoista