kuva

kuva

torstai 27. syyskuuta 2012

Isot tytöt

Helmillä oli tiistaina hammaslääkäri. Meillä on tämä hammasasiakin hienosti järjestetty. Käymme ihan kunnallisella lääkärillä kerran vuodessa. Helmin hampilääkäri on sellainen vanhempi setä, hyvin kokenut ja mukava. Vaikka Hemuli ei olisi yhteistyöhaluinenkaan, niin tämä setä ei hermostu. Tiistainakin äidin piti repiä leukaa kaikin voimin alas ja suu vaan pysyi kiinni. Yhden peilin neiti tosin ehti purra rikki... No, Helmin etuhammas oli heilunut jo todella kauan ja me emme Lallin kanssa sitä lukuisista yrityksistä (ja tohjoista sormenpäistä) huolimatta olleet saaneet irti. Hammaslääkäri otti pihdit ja pyöräytti ja siinä hammas oli. Ja siitäkös Helmi loukkaantui. Alkoi mahdoton huuto. Siinä sitä sitten hammaslääkäri tutki neidin suun, eikä tuottanut hankaluuksia lainkaan. Hampaat kunnossa ja käsky alkaa käyttää aikuisten hammastahnaa...
Yläetuhampaatkin heiluvat. Vapaaehtoiset voivat ilmoittautua niitä nyhtämään!Tänään yritimme saada kuvaa meidän harvahampaasta.
Arvaatte varmaan, ettei yhteistyöhalua löytynyt tähänkään.
Mummo sitten venytti alahuulta ja tältä se rako nyt näyttää...
Helmi on siis jo niin iso tyttö, että hampaatkin lähtevät.
Mihin se aika oikein häviää?

 
 
Itse hammas on kyllä ihan olemattoman pieni
 
 
 
 
 
 
 
 
Alla toinen iso tyttö.
Lilli täytti eilen 2 vuotta.
Neitokainen kävi pappalle poseeraamassa...
ja olisi jäänyt yökyläänkin!

 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Mahtaako siellä teilläpäin liikkua Hammaskeijut öisin? Toivottavasti! Hampaiden heiluminen on kyllä tosi ison tytön merkki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meillä oli hammaskeiju hiippaillut. :)

      Poista