kuva

kuva

maanantai 17. syyskuuta 2012

EnkeleitäVihdoin ja viimein eilen aloitimme pyhäkoulun kesätauon jälkeen. Ja mikä hienointa, niin pyhäkoululaisten määrä on tuplaantunut kesän aikana. (Eilen tosin naapurin pojat olivat valinneet jokkiskisat pyhiksen sijaan... :))
Meillä oli oikein mukava ensimmäinen pyhäkoulu tauon jälkeen  ja uskon, että lapsetkin tykkäsivät. Mukana oli varmasti myös enkeleitä.

Enkeleitä on muutenkin ollut liikkeellä. Reilu viikko sitten tajusin, että Helmin puolukat ovat pakkasesta loppu (ja mummot vasta ahkeroivat puolukkametsässä siellä itäisessä Suomessa.) ja tätä Lallille harmittelin. No kuinkas sitten kävikään: olimme koko perheen voimin lenkillä ja kun tulimme kotiin, odotti oven takana iso säkillinen puolukoita. Ihanaa. Ja toinen puolukkaenkeli ilmestyi ovellemme lauantaina. KIITOS kaikille poimijoille. Näillä pärjäämme siihen, kunnes lähetys sieltä idästä saapuu!Pyhäkoulu. Ja Helmi nautti ja jaksoi hienosti olla mukana koko 45 minuuttia.
 
 
 

Puolukkasaalista.
 
 
 
 

Ystävältä (jota voi kyllä verrata enkeliin) saadut ruusut.
 
 
 
 

Ja rinkeleiden illistyskisa...
 
 
 
 
 
 
 
 


5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti sanomani että pyhistä, enkeleitä ja puolukoita, mikä saalis =))!! Kivoja kuvia ja alin ehdottomasti paras =D

   Poista
  2. Minustakin saalis on mahtava - erityisesti pyhislapset ovat huippuja! :)

   Poista
 2. Olipas mukavia uutisia! Aivan mahtavaa, kun arjessa on todellisia enkeleitä mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei vaan muista katsoa ympärilleen ja huomaa niitä arjen enkeleitä! Toivottavasti aina muistan kiittää kun huomaan.

   Poista