kuva

kuva

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Lomat lepo

Loma on vihdoinkin lopussa. Ihanaa palata arkeen! Eniten tätä on takuulla odottanut Helmi - kavereita on jo hurjan kova ikävä...
Toiseksi viimeinen lomaviikko meni ohi hujauksessa: iskä vietti päivänsä välikatossa eristäen ilmastointiputkia ja vetäen sähköpiuhoja (perjantaina tuli sitten puhallusvillat, eikä Lallin riemulla ollut rajaa - miehet ovat kyllä omituisia kapistuksia!) Isän rempatessa meillä oli Helmin kanssa seurana mummo, mikä tarkoittaa, ettei minun tarvinnut huushollata lainkaan ja Helminkin viihdytys tuli hoidettua mummon taholta.
Niin ja päästiin Lallin kanssa kaksin ulos syömäänkin. Meille oli annettu aikaraja, ettei ennen kahdeksaa saa olla kotona. Noh, kuuden aikaa mietittiin, että mitä hittoa me nyt tehdään kun on syöty ja kahviteltu... Lalli ehdotti töihin menoa pariksi tunniksi? Siihen en sentään suostunut. :) Mentiin sitten kotiin ja katsottiin leffa. Yllättävän rentouttavaa, vaikka Helmi olikin viereisessä huoneessa...


Tällä viimeisellä viikolla on nähty ystäviä tästä läheltä. Vietetty aikaa ja valmistauduttu jo tulevaan arkeen. Käytiin muuten shoppailemassakin Porissa koko perheen voimin. Oli todella omituinen tunne, kun ei menty lainkaan sairaalaan! Ja Helmi sai ison kasan uusia syysvaatteita.
Miinuksena tälle viikolle on Helmin pahentunut kohtaustilanne. Poissaolokohtauksia kolme päivää putkeen. Harmittaa ja huolestuttaakin. Mutta uskon ja toivon, että se on ohimenevää. Ensi viikolla otamme joka tapauksessa yhtetyttä Lastenlinnaan. Kohtauksia on kuitenkin koko loman ajan ollut sen verran taajaan, että jotain niihin on keksittävä!
Helmin apuvälineet on roudattu päiväkotiin, ostettu uusi reissuvihko ja päivitetty kalenterit.
Arki ja rutiinit tervetuloa!

Käytiin ihastelemassa maaseutua ja vehnäpeltoja.

 
Päästiin merelle Al-Pon kyydissä. Helmi nautti vauhdista ja tuulesta!

 
Saatiin Lilli (ja Jennikin) seuraksemme useampanakin päivänä. Tässä on esimakua tulevasta:
vauhti tulee olemaan huima kunhan Lilli jaksaa yksin työntää Pandaa ja Hemppaa.
Molemmilla tytöillä oli kivaa!

 
Sain mielettömän kauniin syyskimpun ystäväperheeltä.
Oli ihanaa saada heidät vieraaksi pitkästä aikaa.
Mistäköhän se johtuu, ettei edes tässä lähellä asuvia muka ehdi nähdä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti