kuva

kuva

maanantai 26. maaliskuuta 2018

Kevättalven kuulumisia

Aurinkoista maaliskuun loppua ja terveisiä talvilomalta! Näin se aika näköjään juoksee ja tietokoneelle ei ehdi ikinä. Onneksi töistä on välillä lomaa ja silloin ehkä jaksaa koneenkin avata... Toki vahvasti epäilen, ettei monikaan enää tänne käy kurkkimassa, mutta ehkä joku sukulainen tai ystävä, joka ei muuta kautta ole kuullut meistä pihaustakaan.

Normaalia - onneksi - arkea täällä vietämme. Välillä hyvässä hapessa ja hetkittäin vähän huonommassakin. Ei kuitenkaan mitään katastrofia ole tämän vuoden puolella ilmaantunut mistään suunnasta. Tästä kovasti kiitollisena ristin käteni ja toivon, että tilanne pysyy jatkossakin samanlaisena.Jotain historiallistakin on tämän vuoden alkupuolelle mahtunut. Toinen ylläolevan kuvan tyypeistä täytti puoli vuosisataa ja sitä juhlimme aikuisporukalla. Oli todella huippua, mutta eiköhän seuraavia juhlia saa odotella useamman vuoden. Kyllä arki vaan on parasta!!


Ronja-ystäväkin on ehtinyt vierailla. Ja lähteä myös mukaan sairaalaan. Onneksi kyseessä oli kontrollikäynti sydämen tiimoilta ja sydän sykkii oikeaan rytmiin, ilman sivuääniä tai muutakaan ylimääräistä. Jotain jännitettävää kuitenkin myös terveyden kanssa. Helmi on kasvanut kovaa vauhtia ja selkää seurataan tiuhemmin. Jos kasvu jatkuu tätä rataa, niin edessä on uusi selkäleikkaus. Olemmekin antaneet lapsellemme luvan kasvaa enää jaloista. Onneksi hän on kuuliainen tyttö, joten ei huolta tämän suhteen....Myös täällä länsirannikolla on ollut ihan oikea talvi. Lunta ja pakkasta. Niin mahtavaa. Olemme nauttineet koko perhe tästä ihan täysillä. 
Helmi suoraan kampaajan käsittelyn jälkeen. Lähes filmitähti ainesta :)


Helmi suoraan pihalta tullessa - ehkä enempi Eemelimäinen ilmestys :)


Lopuksi iskän studiosta poseerauskuva.

Yhteenvetona kaikki siis hyvin. Alkuvuosi todellakin enteilee parempaa vuotta kuin edellinen oli. Valoisin mielin katsomme siis eteenpäin ja nautimme jokaisesta hetkestä. 
Lupaan viimeistään seuraavalla lomalla tulla päivittelemään kuulumisia! :)

Ihanaa kevättä teille kaikille!

10 kommenttia:

 1. Kyllä kurkitaan kun keretään :)
  Ihanaa kevättä teille kaikille! <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kevättä koko perheelle! On täällä tullut välillä käytyä kurkkimassa onko uusia kuulumisia ❤ Halit Hempalle!

  VastaaPoista
 3. Kiva oli kuulla että kaikki on hyvin. Hyvää pääsiäistä!
  T. Marsa

  VastaaPoista
 4. täällä ollaan edelleen :) käyn aina välillä kattoo onko tänne tullu mitään :)
  ihanaa pääsiäistä helmille <3

  VastaaPoista
 5. Hei,

  minäkin käyn aina silloin tällöin katsomassa onko tullut uusia kuulumisia teiltä. Ja nyt, mikä kiva yllätys, että niitä olikin :) ja ennen kaikkea positiivisia sellaisia <3 Terkkuja Helmille lukijalta.

  Mukavaa pääsiäisen aikaa teille sekä kevättä ja tulevaa kesää!!! Pysykäähän terveinä :)
  Terveisin, Johanna

  VastaaPoista
 6. Joka viikko monta kertaa olen käynyt katsomassa oisko kuulumisia tullut. Välillä jo pelko hiipinyt mieleen onkohan tilanne vain pahentunut edellisestä. Nyt mielenrauhaa mullekin kun kaikki on hyvin.
  Hyvää pääsiäistä teille kaikille !
  -Satu_

  VastaaPoista
 7. Ihana todeta, että kaikki on taas ok!
  Kevätaurinkoterveisiä koko porukalle :-)

  RiSaVeTo Tre

  VastaaPoista
 8. Hienoa, että kaikki kivasti teillä :) Helmi on kyllä niiiiiiin kaunis tyttö ja ihanat hiukset! Paljon aurinkoa päiviinne :)

  VastaaPoista
 9. Täällä vakkarilukija ja usein käyn kurkkimassa onko kuulumisia tullut..Hienoa, että kaikki mainiosti! Aurinkoista kevättä!!

  VastaaPoista