kuva

kuva

keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

23-25/2016

Anteeksi taas tämä pitkä hiljaiselo. Aika vaan tuntuu juoksevan... Elo täällä ei vieläkään ole parasta mahdollista. Edelleen refluksi ja epi kiusaavat. Yritämme olla kuin niitä ei olisikaan, mutta kovin hankalaa se on. Etenkin Helmille. Ja toki meidän on hänen oloaan yritettävä helpottaa kaikin mahdollisin keinoin.

Vieraista olemme onneksi saaneet nauttia. Ensimmäiset kesälomalaiset olivat muutama viikko sitten meillä viikon verran ja Juhannuksena pääsimme hieman haistelemaan RMJ:n tunnelmaa. Pari festarivierasta majoittui meillä (Helmin sylikummieno ja hänen parempi puoliskonsa). Onneksi olemme jo näin vanhoja ja meillä on hyvä tekosyy: Helmi, niin ei tarvinnut edes miettiä, että josko kuitenkin kävisi kuuntelemassa sitä Guettaa (josta en edes ollut kuullut ennen näitä bileitä).
Ja kyllä meidän pihallekin asti joku jumputus kuului... :)

Aloitimme Lallin kanssa ensimmäisen lomapätkämme juhannukselta (tosin Lalli teki töitä jo juhannusaattona eikä tällä viikollakaan ole täysin irti töistä ollut). Täytyy sanoa, että loma tuli juuri oikeaan saumaan. Mehut oli kyllä imetty ainakin tästä naisesta täysin. Mitään isoja suunnitelmia meillä ei loman varalle ole. Helmin selkä ei kestä pitkän matkan istumisia, joten idässä meitä ei nähdä. Joitakin vierasvarauksia meille päin on ja muuten ollaan ja mennään fiiliksen mukaan. Elokuulle on suunniteltu pieni reissukin ihan lähelle.

Hyvillä fiiliksillä siis ja kyllä me epin ja refluksinkin selätämme!
Kesäpojat ja Hemppa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti