kuva

kuva

sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

19-22/2016

Meno täällä on taas vaihteeksi ollut kuin vuoristoradassa, jarrumiestä tosin olisi kaivattu...

Äitienpäivän jälkeen vaikutti oikein hyvälle. Helmin kohtaustilannekin tuntui rauhoittuvan. Miltein ehdimme jo tuudittautua rauhalliseen perusarkeen.

Ronjakin kävi yökylässä.

Kunnes neitiin iskikin flunssa. Jippikaijee, en paremmin sano. Rapiat viikko vierähti valvoen ja hengitystä availlen, siinä samalla vuoropäivinä töissä käyden. Se siitä normista.
Flunssan jälkimainingeissa eletään nyt. Kohtauksia perkaa oikein olan takaa. Viikonlopun aikana olemme joutuneet kaksi kertaa ensiapulääkitsemään. Eikä öisin kovin paljoa unta tarvitse nytkään nähdä. Onneksi kesäloma jo siintää....


Uskaltauduimme eilen viemään Helmin myös ulos. Norkko.fi näytti ettei meillä enää koivu juurikaan kuki. Ja kyllähän hän auringosta ja ulkoilmasta nautti, vai mitä mieltä olette kuvan perusteella?
Nyt tosin kurkussa krohisee llima, mutta tuliko se ulkoa, vaikea sanoa.Kädet ristissä toivon tasaisen tylsän arjen palaavan jo ennen kesälomaa! Kirjoittelen kuulumisia taas, kun löydän hetken rakosen ja jaksan avata tietokoneen. Aurinkoisia päiviä teille!7 kommenttia:

 1. Toivottavasti kuumeet ja lunssat ovat jo kaikonneet koko sakista! Kiva että Helmi on päässyt vähän haistelemaan raitista ilmaa silmät sirrillään ulos aurinkoon! Ja tuo on niin mun lempparijuttu kun Ronjakin on käynyt yökyläilemässä! Haliterkut Hempalle tätiltä!

  VastaaPoista
 2. Kamalaa, että Helmin tilanne on nyt tuollainen. Toivottavasti on kuitenkin jo parempaan päin ja onneksi hän on päässyt ulos aurinkoon ja ulkoilmaa hengittämään! Mietin aina, miten rajoittunut Helmin ruokavalio on. Syökö hän siis vieläkin vain broileria ja rasvaa ei pisaraakaan?
  Voi kumpa Helmille löytyisi jokin diagnoosi, on varmaan kamalaa elää epätietoisuudessa tietämättä, mistä lapsen erityisyys johtuu.
  Olen seurannut blogiasi vähän aikaa, mutta luin kaikki postaukset läpi kerralla silloin kun liityin ja täytyy sanoa, että Helmi on erittäin valloittava persoona ja näyttää nauttivan elämästä, erilaisuudestaan huolimatta.
  Toivotan teille oikein hyvää kesän alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oikein aurinkoista kesää myös sinulle!
   Helmin ruokavalio on edelleenkin tosi rajoittunut ja rasvaa ei mene tippaakaan, mutta neiti kyllä kasvaa koko ajan...
   Itse olemme jo oppineet elämään ilman diagnoosia, ei se kuitenkaan mitään muuttaisi. Hemppa on Hempaa diagnoosilla tai ilman.

   Poista
 3. Toivottavasti tylsä arki on palannut ja saatte nauttia keskikesän juhlasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tylsää arkea näkynyt, mutta yritämme silti nauttia! :)

   Poista
 4. Kyllä näkee Helmin ilmeestä että ulkoilmassa on kiva olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hän kyllä nauttii ulkona olemisesta ihan täysillä. Hitsit vaan siitepölyjä...

   Poista