kuva

kuva

maanantai 14. heinäkuuta 2014

28/2014

Huh hellettä! Selvittyämme siitepölyistä jouduimme eristyksiin pakoon lämpöä.. Hienot kesäilmat eivät oikein sovi meidän lämpöyliherkälle tyttärelle. Siispä isän ensimmäinen lomaviikko on voittopuolisesti hömötetty ilmastoidussa torpassa sisällä. Meidän nuori neiti tykkää nykyisin valvoa ja nukkua pidempään, joten nukkumarytmissä ollaan ainakin menossa kohti teini-ikää.

Pieniä pyrähdyksiä on toki uloskin päästy tekemään myös Helmin kanssa. Nuo retket ovat ajoittuneet ilta-aikaan mikäli mollikka on malttanut pysytellä pivien takana piilosilla. Isä ja äiti ovat käyneet aamu-unisen neidin vielä nukkuessa vuorotellen lenkkeilemässä. Aamu onkin ollut parasta lenkkeilyaikaa näin lämpöisillä keleillä.

Kohtaustilanteemme jatkaa uskollisesti aaltoliikettään. Viime viikolla saimme kouritukset taas mukaan kokonaisuuteen. Parina aamuna taputeltiin kouristavan tytön kurkusta limaa lattialle ja kuunneltiin hengitystä sydän syrjällään. Rennomminkin voisi kesälomillaan herätä.. Kohtausten lisäksi likka on ollut melkoisen itkuinen pitkin viikkoa ja selitystä emme ole näihin toistaiseksi keksineet.Kyseessä voi olla totaali tylsistyminen, lämpö, vatsavaivat tai kombinaatio näistä kaikista. Jatkamme selvittelyä..

Ilta-ajelun maisemia

Merikin on nähty

Piipahdus iltatorille (Huom. Hempan uusi kesäkotsa)

6 kommenttia:

 1. Helmille terveisiä :) Toivottaa Aino.

  VastaaPoista
 2. Heips! Sisätiloissa on meilläkin pitkälti hellettä vältelty tuulettimien vieressä, onneksi ensi viikolla viilennystä ukkosten myötä luvassa :) Toivottavasti Helmin kohtaustilanne on ollut nyt rauhallisempi. Mukavaa loppu kesää!

  T:Hanne & Juuso

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti kaikki on hyvin!

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen kuluneella viikolla miettinyt, että onhan kaikki hyvin?

  VastaaPoista
 5. Blogin vakiolukija kaipailee myös kuulumisia. Miten menee? <3

  VastaaPoista
 6. Hei kaikille! Kaikki hyvin, laiskuus ja loma on vaan iskenyt päälle! ;) Mutta nyt on muutama kuva kesästä ja lupaan yrittää pysyä ruodussa kun työt ensi viikolla alkavat!
  Kiva kuitenkin että olette kaivanneet, en ihan tyhjän takia silloin blogia kirjoittele!

  VastaaPoista