kuva

kuva

tiistai 8. heinäkuuta 2014

27/2014

Anteeksi, että tämä postaus on vähän myöhässä. Syy on hyvin mieluinen: LOMA! Ei vaan ole jaksanut istahtaa koneelle ja kirjoittaa. Viime viikko meni hyvin vaihtelevissa tunnelmissa. Alkuviikon Helmi oli kohtauksessa ja tiistai oli ihan pahin päivä: lähes taukoamatta silmäräpsyjä, väkisinkin hiipi mieleen status, mutta keskiviikkona ei enää räpsitty - jee! Jälleen siis noustiin. On meillä sitkeä likka!
Loppuviikko oli jo paljon parempi ja viikonloppu kanssa. Tosin mahtui siihen ikäväkin tapahtuma: Helmin serkkupoika äitinsä kanssa tuli meille lomailemaan, mutta joutuivat lähtemään pois yhden yön jälkeen, kun iski yskä! Emme uskaltaneet ottaa riskiä, että Helmi sairastuisi... tätä tämä meidän elo on!Kuuma!
Helmi tuli katsomaan, että iskä kitkee kasvimaan kunnolla! :)


Maissia ja tomaattia - kärsimättömänä odottelen satoa!


Nämä ovat yllättävän maukkaita.Helmin hemmotteluhetki - neiti nauttii hieronnasta todella kovasti.


Joulukaktus puhkesi kukkaan ensimmäistä kertaa.
Roudasimme sen myös pihalle, toivottavasti emme unohda sinne...Iskän uusi menopeli.
Tällä pääsee lujaa...

1 kommentti:

  1. Mulla oli joulu- tai pääsiäiskaktus ( en musita kumpi se on, luultavasti jouluinen ) viime vuonna ulkona parvekkeella ehkä lkakuun alkuun asti. Ja eka kerran kaupasta kotiin tulon jälkeen kukki keväällä. Nyt aattelin pitää kauemmin vielä ulkona, josko kukkis taas :) Eli ei haittaa, vaikka unohdatte ulos! Kuhan ennen kovia pakkasia sisälle kannatte....

    VastaaPoista