kuva

kuva

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Talvi

Loma! Hieman myöhäinen on tämä meidän talviloma-ajankohta, mutta kun aamulla heräsimme, niin ihan talvilomalta se tuntuikin: lunta tuli taivaan täydeltä.
Lomasuunnitelmia ei sen kummemmin ole, lepoa ja yhdessä oloa. (Tosin olin minä suunnitellut peseväni kaikki talvikamppeet kesäsäilöön, mutta voi olla että muutan suunnitelmia... :))

Helmin vointi on lähes ennallaan. Jostain tosin on taas ilmestynyt räpsyt, jotka kestävät hieman liian kauan ja välillä neiti itsekin väsyy niihin ja itkee lohduttomasti... Onneksi väliajat ovat hyviä!
Ja uskomme, että nämäkin kohtaukset häviävät.

Keittiön ikkunan takana on meidän lintujen ruokintapaikka,
nämä kuvat on otettu ikkunan takaa:
Tikli
 

Fasaani
 

Orava käy myös lintulaudalla vierailemassa...
 
 
 
 
 
 

Lalli leikki kameralla ja valolla - mallina Helmi
 
 
 
 
 
 
 
 
 

9 kommenttia:

 1. Hei, löysin sattumalta bloginne. Helmi on suloinen tyttö. Itselläni on 6kk ikäinen pieni poika. Hän myös syntyi kiireellisellä sektiolla ja synnytykseen liittyi dramatiikkaa. Meillä jatko menikin sitten toisin, vauvamme kehittyy kovaa vauhtia ja kaikki meni alun kauhujen jälkeen sittenkin hyvin (minulla komplikaatioita, vauvalla ongelmia ekan kk:n ajan, itki suoraa huutoa jne..). Olen tavattoman kiitollinen siitä, että tuo kaikki oli ohimenevää ja vauvalla asiat hyvin - toisaalta silmät aukesivat näkemään kolikon kääntöpuolen, kun kaikki ei menekään kuten piti. Ihailen asennettasi ja toivon lämpöistä kevättä koko perheellenne <3 Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Kiitos että jätit viestin. Ja hienoa, että teillä on kaikki hyvin vaikean alun jälkeen. Mikään ei ole tässä maailmassa itsestäänselvyys!
   Paljon ihania hetkiä pienen poikasi kanssa ja aurinkoista kevättä myös teidän perheelle!

   Poista
 2. Laitoin haastetta sinulle, käyhän kurkkaamassa blogissani. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan upea tuo viimeinen Helmi <3

  VastaaPoista
 4. Hyvää lomaa! Et taida olla lukemassa s-postejasi tällä viikolla, joten en tunne sitten niin huonoa omaa tuntoa, jos en ehdi kirjoittaa... :)
  Minä olen suunnitellut peseväni ikkunat tällä viikolla (kotiäideillä on nääs aina lomaa ;)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, loma on mennyt hyvin ja nopeasti! Ja et saa kantaa huonoa omaatuntoa muutenkaan. Saitko ikkunat pestyä? Minä pesin ne talvivaatteet, paitsi Helmin. Minä ja Lalli voidaan palellakin, mutta Helmin ei tarvitse! :)

   Poista
 5. Alimmainen kuva Helmistä on aivan upea!
  Ihanaa lomaa teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Loma on ollut kovin arkinen, mutta oikein ihana! :)

   Poista