kuva

kuva

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Samaa rataa

Arkea. Mielestäni kyllä ihan parasta, mutta näin blogiin siitä ei saa oikein uutta juttua. Eli entiseen tahtiin mennään. Tosin ne viiden päivän kohtauksettomat jaksot ovat hävinneet, nyt kohtauksia tulee lähes päivittäin. Ja kun niistä jotain hyvää kaivan, niin Helmi toipuu niistä todella nopeasti. Perjantainakin 50 minuutin kohtauksen jälkeen meni viisi minuuttia ja neiti oli kuin ei olisi koskaan mitään kohtausta saanutkaan.

Torstaina Helmi oli taas koulussa. Hän oli kuulemma kovaan ääneen ilmoittanut heti ovesta sisään päästyään, että on paikalla! Ja yhä koulu oli maistunut mieluisalle...


Koulusta jo kotiin lähdössä...
 
 
 
 
 
Äidille on koko viikonlopun yrittänyt joku tauti päälle. Aivastuttaa ja sattuu päähän. Veto täysin pois ja kun jotain yrittää tehdä niin hikeä pukkaa... Kunhan ei vaan tartu Helmiin ja minustakin voi kyllä lähteä ennen kuin ehtii tullakaan! Olen ollut sisällä kun Helmi ja Lalli ovat ulkoilleet: tänään olivat lenkillä täpärästi välttäneet kolarin metsäkauriiden kanssa! :) Kauriin jälkiä löytyi meidänkin pihasta.
 
 
 
Ensi viikolla saamme apujoukot idästä tänne: mummot ja ukki saapuvat! Eli Helmillä ei ole tylsää iltaisinkaan.
 
 
 
 
 
 


4 kommenttia:

 1. Niin on reippaan näköinen koululainen =))

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanaa, että Helmi ihan selväsi nauttii koulusta!

  (Tuo kohtaustilanne kyllä mietityttää... Toivon edelleen, että ne helpottaisi! Ja taudit kyllä saisi pysyä nyt teistä kaukana!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin odotan jo kovasti syksyä! Ja tautia täällä yhä yritän vältellä. Tismalleen sama olo kuin viikko sitten... kummallista!

   Poista