kuva

kuva

torstai 29. maaliskuuta 2012

Rairai

Meillä alkoi loma! Seuraavan kerran töihin vasta pääsiäisen jälkeen. Suunnitelmissa vain oleilua, toivottavasti myös paljon ulkoilua!

Helmin kuume on kadonnut. Syy jäi epäselväksi. Ihan priimakunnossa neiti ei ole vieläkään, syynä jumikakka. Eilen jouduimme irrottamaan sen pienellä lohella (microlax) ja se sattus ja kovin. Neidin pylly tuntuu olevan yhä arka ja välillä itkuttaa todella paljon. Nyt kortisonia ja luja usko, että huomiseksi jo helpottaa... Joka tapauksessa lomasta aiomme nauttia!Tässä sitä rairaita.
Helmin itsensä istuttamana, Terhin avustuksella tosin.
Muunlaista rairaita meillä ei harrasteta!
8 kommenttia:

 1. Jumikakka. Se voi olla kuumen syy. Helmi oli viikonloppuna kipuileva. Sattuuhaan semmonen kova. Vai toimiko maha tässä välissä?

  Anteeksi, että näin pohdin tiedän mysteerejä...

  OIKEIN HYVÄÄ LOMAA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan vapaasti saat pohtia... ;) usein ulkopuolinen voi nähdäkin asian oikean laidan kun hieman kauempaa katselee! Mutta viikonloppuna Helmin vatsa toimi ihan hyvin. Meillä on jumi heti jos yksi päivä jää väliin... Ja nyt taas toimii, mutta pylly meni microlaxista ihan auki ja sattuu.
   Kiitos loman toivotuksista - hyvä se on jokatapauksessa, tänään tuli taivaan täydeltä räntää ja lopuksi pilkisti aurinko pilven takaa...

   Poista
 2. kiitos elämänmyönteisestä blogistasi - terv, näkövammaisen, NFykköstä ja aivokasvainta sairastavan tytön äiree

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja kiva, että olet löytänyt blogimme. Yritämme pitää tätä positiivisena jatkossakin. Ei erityisyys ole maailmanloppu, joskus jopa päinvastoin. Itse ainakin koen eläväni rikkaampaa elämää nyt, kuin koskaan aiemmin ennen Helmin syntymää! :) Tsemppiä sinulle ja aurinkoisia päiviä koko teidän perheelle!

   Poista
 3. hei taas
  Bloginne löysin Meidän perhe lehdestä ja siitä saakka se on kuulunut suosikkeihini.
  En myöskään minä enää pidä erityislasta maailmanloppuna. Ensin se kyllä sillä tuntui...Jos meillä olisi ns. terve lapsi niin emme olisi tutustuneet niin moniin ihaniin ihmisiin emmekä olisi tulleet lähteneeksi niin moniin eri tapahtumiin ja paikkoihin. Koulumaailma vain tuppaa ärsyttämään, koska oletuksena edelleen on, että kaikki menevät sen saman putken ja prässin lävitsi vaikka lapsen omat edellytykset olisivat huomattavasti heikommat verrattuna terveisiin luokkakavareihin. -Saara (sama kuin edellinen kommentoija) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuo koulumaailma vasta edessä. Toivottavasti jaksat taistella lapsesi puolesta siellä koulunkin byrokratian portaissa. Valitettavaa näiden erityisen ihanien kanssa on se, että itse joudut puolen pitämään ja usein vielä aika painavin sanoin. Ymmärrän toki, että resurssit ovat rajalliset, mutta kyllä lapsen ehdoilla täytyy mennä. Voimia!

   Poista
 4. Hei ja hyvää alkanutta lomaa sinne teille kaikille Suomen Refluksin (aikuisten refluksi vertaistukisivusto) puolelta!

  Miten Helmin refluksitilanne on tällä hetkellä? Vieläkö jatkatte sitä kiinal. l-tieteeseen perustuvaa vaihtoehtoa?


  Ps. Teidät on linkitetty tuonne meidän lasten blogien listaan (Lapset ja refluksi).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmin refluksi on suht hyvällä mallilla. Ja olemme nyt olleet vuoden todella tiukalla ruokavaliolla tämän MSAS-analyysin pohjalta. Itse asiassa olemme menossa pääsiäismaanantaina uudelleen ko. analyysiin ja toiveissa olisi saada lisää ruoka-aineita Helmille! Mielenkiinnolla odotan kuinka refluksin sitten käy! Lupaan tehdä postauksen tästä reissusta ja päivittää samalla Helmin refluksitilanteen!

   Poista