kuva

kuva

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Kummeja ja kuumetta

Ihana pitkä viikonloppu takana. Pidimme perjantaina vapaapäivän, kun saimme kylään Helmin kummit (ankkalinnan kuohukerman). Ohjelmassa ei ollut mitään erikoista, loistavaa seuraa ja hyvää ruokaa. Hieman irtiottoa normiarjesta. (vaikkakin Helmin rytmin on pysyttävä samana, niin äiti voi ihan vähän höllätä kotihommista...)

Kummitäti joutui iskän assistentiksi, kun isi vaihtoi ensimmäistä kertaa Helmiltä napin. Oli muuten tiukassa. Piti ihan kunnolla repäistä irti ja itkettihän se neitiä. Vertakin tuli hieman.
Napin vaihto tapahtui perjantaina ja eilen Helmille nousi sitten kuume yli 38 asteen. Hieman on mysteeri, mistä tämä kuume nyt johtuu. Nuhaa tai yskää ei ole. Itse vahvasti epäilen, että nappia jouduttiin sen verran riuskasti irroittelemaan, että tulehtui hieman. Tosin tänään iltaa kohti lämpö nousi taas, muttei onneksi korkealle. Ja kovin kohtausherkkäkin neiti on. Hieman ehkä valittava ja itkuinenkin. Mutta pääsääntöisesti iloinen, joten ei tämä mitään vakavaa takuulla ole.
Soittelen huomenna varmuudeksi lastenpolille ja kysyn heidänkin mielipidettä.

Hyvillä mielin ja rentoutuneena kuitenkin uuteen viikkoon!
Kummitusten seurassa


 
Helmiäinen

4 kommenttia:

 1. Kurja juttu tuo napin vaihto. Toivottavasti kuume on jo laskenut. Mitä mieltä lastenpoli oli?

  Aivan ihana kuva Helmistä kummitusten kanssa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kuume vaan valitettavasti kohosi taas iltaa kohti, muttei onneksi vaikuttanut neidin oloon juurikaan (muutama pienehkö kohtaus tuli). Ja lastenlääkäri oli sitä mieltä, että napin kohdan kuuluisi punottaa kovasti, jos siinä olisi tulehdus, eikä siis punoita! Mysteerinä jatkuu... :)

   Poista
 2. Oi miten iloisia ilmeitä Helmillä on, vaikka on kuumeilua tai flunssaa. Iloinen pimu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi on tullut äitiinsä: iloinen vaikka väkisin! ;) Onneksi! Äidin iloisuutta ei nyt sitten kannata tarkistella iskältä, sieltä saattaa tulla vastaukseksi jotain vääristeltyä tietoa...

   Poista