kuva

kuva

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Juhla ja juhannus?

Meillä ei juhlittu Juhannusta mitenkään (tänäkään vuonna). Yksi ylimääräinen vapaapäivä, jolloin ehtii touhuta jotain ylimääräistä (vaihtaa petivaatteet :)). Toki vietimme aikaa yhdessä normaalia enemmän ja muokkasimme Helmin ruokailrytmiä pahentuneen refluksin takia...
Juhannusaattoaamuna torilla mansikoita hakemassa, oli tosi kylmää, mutta kiva nähdä ihmisiä!
Kotiin tullessa bongasimme golfkentälle eksyneen rusakon - mailat kyllä pupulta puuttui...
Juhannuspäivän aamuna lenkkeilimme kaikki ihanassa auringon paisteessa.
Ja illalla kävimme rangella kokeilemassa miten pallo lähtee... iskä ei ollut kahteen vuoteen koskenut mailoihin ja uskallan kertoa, että kyllä pallo lähti, mutta suunta oli hieman hakusessa.
Äiti ei harrasta golfia, mutta uskaltui kokeilemaan - ei ole lasten katsottavaa (onneksi Helmillä on näkövamma, niin ei näe painajaisia...)
Sunnuntaina kävi mammaa ja pappaa katsomassa meidän ilopilleri Lilli! Papan parta oli hassu. (kerron hullunkurisesta ja laajasta perheestämme enempi toisella kertaa)
Ja juhannuksena aloitimme kesän luku-urukan: Peppi Pitkätossun tarinat - Helmi nauttii suunnattomasti kun hänelle luetaan ääneen. Ja iskällekin taitaa kyseinen kirja olla tuntematon - hän on lapsena lukenut vain Aku Ankkaa... (ja lukee yhä, joka keskiviikko)

2 kommenttia:

  1. Johan tuossa oli juhlaa! Metkan näköisiä kattoja ovat torille pystyttäneet... Huh!

    VastaaPoista
  2. Onko äidin ikioma, teipattu Peppi-kirja? Kun selvästikään se ei tekstin mukaan ole isän kirja :)

    VastaaPoista