kuva

kuva

lauantai 8. lokakuuta 2016

38-40/2016

Aika juoksee yhä ja me sen perässä. Helmin vointi jatkuu suunnilleen muuttumattomana. Kohtausten välillä on onneksi pieniä hyviäkin hetkiä. Onneksi ulkona on pääsääntöisesti paistanut aurinko ja luonto näyttää niin kauniilta.
Viime lauantaina meillä oli lähes 20 astetta lämmintä auringossa.
Valokuvan ajaksi napattiin pipokin pois päästä.

Tällä viikolla oli torstaina ekg sekä holterointi. Ekg otettiin Porissa keskussairaalan labrassa ja sairaalassa laitettiin myös holterointipiuhat kiinni ja niiden kanssa pääsimme kotiin seuraamaan tilannetta. "Onneksi" käyrille saatiin myös yksi iso tajuttomuuskouristus. Ensi launataina menemme kardiologia tapaamaan.

Neiti käymässä nukkumaan piuhat rinnassa.
Hieman oli totinen ja voin kertoa, että ei uni oikein maittanut.
Takuulla nuo lätkät kutittivat.Ja aamulla olikin piuhojen poisto ja se oli kamalaa.
Tuosta myös näette kuinka herkkä Helmi on teipille.
Jälkiä on edelleen...

Mielenkiinnolla kohti ensi viikkoa!3 kommenttia:

 1. Halauksia sinne ja Voimia. Miten otit nuo holterin teipit pois? Vauvaöljy on hellä ja tehokas keino siihen, toiminut ainakin meillä. Epäilläänkö Helmillä jotain sydämessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varovasti yritimme irroitella. Itse teippi ei ollut niin tiukassa kuin keskellä oleva imukuppi.

   Helmiltä löytyi geenivirhe SCN5A, joka aiheuttaa sydämeen rytmihäiriöitä ja pidentynyttä QT-aikaa. Asiaa selvitellään...

   Poista
 2. Syysterkut Helmille Tampereelta! Voi millaiset jäljet noista lätkistä jäi, varmasti tuntuu kurjalta, sen näkee ilmeestäkin! Löytyikö sieltä sydämestä mitään "uutta" tai ihmeellistä? *Haliterkut*

  VastaaPoista