kuva

kuva

sunnuntai 31. tammikuuta 2016

3-4/2016

Olemme hengissä, vaikka blogi hiljaiseloa vietteleekin. Arki vaan on niin tiivistä, ettei millään enää ole aikaa istua koneella.

Viimeisiin kahteen viikkoon on mahtunut paljon. Epi on ollut totaalihallitseva. Poissaoloina ilmennyt. Ja sitten eilen loppui lähes kokonaan. Tänään on ollut kyllä joitakin isompia kohtauksia, muttei mitenkään hälyttävästi. Mitään muutoksia emme siis lääkkeisiin tehneet, tämä yhä vaan vahvistaa olettamustamme, että epi elää omaa elämäänsä, olipa siihen lääkkeitä tai ei. Laittaa myös miettimään, että miten paljon kokonaistilanne paranisi, jos tuosta neljästä lääkkeestä saisi edes jotain vähennettyä?!


Viikko sitten meillä oli aivan huippu viikonloppu. Ronja vietti sen kokonaan seurassamme! Ja sai vedettyä Helmiäkin kohtauksista pois. Kiitos taas Ronja! <3

Kuvat kertonevat enempi kuin sanoilla pystyn kuvailemaan...

Eikä iloiset asiat Ronjan vierailuun  päättyneet. Tiistaina syntyi geologiseen perheeseemme jälleen uusi tulokas. Lilli, Venni ja Nuutti saivat pikkuisen siskon! <3 Vielä emme ole päässeet livenä tähän neitiin tutustumaan, toivottavasti se tapahtuu pian. Onnea koko perheelle!


6 kommenttia:

 1. Ompa kiva kun mukavia asioita tapahtunut, uusi vauva on aina ihana juttu! Ja toistan varmasti taas itseäni kuin papukaija, mutta sanon vaan että tuo Ronja on kyllä niin ihana! Tuo likkojen ystävyys on upea juttu ja todellakin kuvat kertoo enemmän kuin sanat <3 terkkuja kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vauvaa emme ole vieläkään nähneet livenä, käääks! Ja minäkin toistan: Ronjan ja Helmin ystävyys on maailman upeinta!
   Terkkuja sinnekin.

   Poista
 2. ihana ystävä todellakin tuo Ronja <3 halaukset molemmille :)

  VastaaPoista
 3. ONNEKSI Ronja ei ole Kelan myöntämä palvelu! Vaan aito Ystävä! Niin eipä Häntä Helmiltä oteta pois.

  VastaaPoista