kuva

kuva

perjantai 13. syyskuuta 2013

Yleisurheilukisat

Tervehdys kiireisen arjen keskeltä. Meillä on kaikki hyvin, äiti ei vaan ehdi koneelle. Tänään oli Helmin koulussa yleisurheilukisat. Olimme etukäteen saaneet vihiä, että Helmi osallistuu ainakin pallonheittoon. Iskä kävi ostamassa kotiin palloja ja treenasi Helmiä iltaisin. Harjoittelivat hyvin sepporätymäiseen tyyliin. Äitiä hieman jännitti, että jos Helmi Rädyn elkein heittää, niin saattaa olla jälki-istuntoakin tiedossa... :) Ei tullut jälki-istuntoa ja kahteen lajiin oli neiti osallistunut. Toinen oli turbokeihäänheitto. Kotiin kisoista tuli iloinen ja väsynyt tyttö kera diplomin!

Hienoa, että Helmi saa uusia kokemuksia ja vielä nauttiikin niistä. Emme ole koskaan aiemmin edes käyneet Helmin kanssa urheilukentällä, vaikkei se pahaa tekisi vanhemmillekaan.


 
kisatunnelmaa

4 kommenttia:

 1. Täällä meidän koululaiset ovat myös juuri osallistuneet koulun yleisurheilukisoihin. Lapset riemuitsevat siitä, että Helmikin on päässyt kisaamaan, koska se on kuulemma "Tosi hauskaa!"

  Hyvä Helmi! Hienosti heitetty!

  (Itse vaan hieman mietin sitä, että KUMPI heitti sepporätymäiseen tyyliin: Iskä vai Helmi? Itse veikkaan tuota ensimmäistä ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskalta tuo kyllä vaikutti!

   Ja kovasti se iskä yritti Helmille neuvoa niitä Sepon oppeja ja Helmiä vaan nauratti... (ja jos lalli olisi repässyt niin kovasti, niin varmaan olisi käsi irronnut ja ne ärräpäätkin lennelleet).

   Poista
 2. Olen niin iloinen ja onnellinen Helmin puolesta, että koulu maittaa ja hän saa paljon uusia kokemuksia. Ja kavereita! Ihan mahtavaa. Tuli hyvä mieli tätä lukiessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon, että kun Valon päivähoitotaival alkaa, että hänkin saisi paljon uusia kokemuksia ja virikkeitä!

   Poista