kuva

kuva

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Verta, hikeä ja onnistumisia

Perjantaina Helmillä oli varattu aika labroihin. Kontrollia. Tulimme Lallin kanssa aiemmin töistä, jotta ehdimme. Meitä odotti silmiään räpsyttelevä tyttö (usein silmäräpsyt kasvavat sitten isoksi kohtaukseksi). Lähdimme kuitenkin kohti labraa. Perille päästyämme kohtaus oli jo täydessä vauhdissa. Labratäti katseli hetken sätkivää lastamme ja kysyi voiko hän soittaa lastenpolille? Kaiken mokomin. Siellä oli onneksi Helmin oma lastenlääkäri paikalla (joka oli myös määrännyt nämä labrat). Saimme käskyn lähteä polille. Lalli otti kouristelevan tytön kainaloon ja menimme kolme kerrosta ylöspäin. Polille päästyämme kohtaus alkoi jo laueta, mutta lääkäri ehti sen kuitenkin nähdä. Hän kyseli kuinka kauan tätä on jatkunut ja kerroimme että joulusta ja että olemme yrittäneet jo apuakin hakea, mutta olemme jääneet jonnekin byrokratian rattaisiin...
Tämä ihana lastenlääkäri tutki Helmin (kuunteli keuhkot ja katsoi korvat) ja määräsi lisää labroja: tarkistetaan lääkeainepitoisuus verestä... Ja sitten hän tarttui puhelimeen ja soitti neurologille! Nyt meillä on soittoaika ensi tiistaina neurolle. Näin ne asiat lopulta järjestyvät. Tiistaita odotellessa...Perjantaina oli Helmillä myös fysioterapiaa. Alla kuvia kuinka meidän neiti nauttii treenaamisesta.
Niin ja kaikista näistä kohtauksista huolimatta Helmi ei ole taantunut, vaan päinvastoin mennyt hitaasti mutta varmasti eteenpäin. Hänen kropan hallinta on huomattavasti parempaa kuin aiemmin, hän jaksaa jumpan heittämällä läpi ja hän on silmin nähden mielissään kun saa rasittaa kroppaansa! :)
Peppu ylös - tätä liikettä voisi äitikin treenata.
Hymy varmaan hyytyisi nopeammin kuin Hempalla.
 
 

Seisominen on näin mukavaa...
 
 
 

Käveleminen vaatii hieman keskittymistä...
Olemme lähiaikoina menossa teettämään Helmille
uudet jalkatuet, niin saadaan parempi kävelyasento:
josko sitten jo juoksuun päästään?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


13 kommenttia:

 1. Voi miten iloinen jumppaaja teillä on! (Itsellä hymy kyllä hyytyisi jos jumppaamistani kuvattaisiin...) Ja ihanaa, että edistymistä on taas tapahtunut!

  Hyvähyvähyvä, että pääsitte lääkärille ja vielä neurologillekin pääsette! Jospa asiat lähtisi nyt rullaamaan... Jään odottamaan uutisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iloinen neiti hän kyllä on! Ja se oli tarttuu!

   Tänään Lalli sitten soittaa, jännitetään mitä neurologi ehdottaa...

   Poista
 2. Ihana iloinen Helmi!! :) Hienoa että pääsette neurologin kanssa juttelemaan! Tsemppihaleja koko perheelle! :) Kuulumisia odotellessa!

  VastaaPoista
 3. Moikka Niina !
  Ihanan reipas Hemppa ja niin iloisena ! Tosi hyvälle mielelle tulee kun katselee noita kuvia !!! terkuin Mallu

  VastaaPoista
 4. Helmi on ihana! Toivottavasti asiat rullaa eteenpäin!Tsemppiä edelleen!

  VastaaPoista
 5. Hienoa, että saitte soittoajan! Toivottavasti sattuu kiva neuro jo jaksaa kuunnella ja toivottavastin hänellä on jotain ihan kunnon ehdotuksia Helmin epitilanteen korjaamiseksi.

  Ihana nähdä kuvia Helmistä seisomassa ja kävelemässä. Valaa omaa uskoani siihen, että ihan oikeasti pikkuhiljaakin tulee niitä isoja edistymisiä. Jaksaa tsempata Valon jumppien kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usko vaan lujasti! Edistymistä tulee aivan varmasti. Valo on vielä niin pieni, että hän ehtii treenata paljon ja joku kaunis päivä yllättää teidät! :)

   Poista
 6. HyväHyvä että saitte asian eteenpäin!! Kurjaa kuitenkin huomata että ihmiset jää tilanteiden kanssa byrokratian solmuihin =// Josko nyt saisitte selvyyttä mistä jatkuvat kohtaukset johtuvat. Ihana nähdä kuinka Helmi nauttii liikkumisesta =D <3

  VastaaPoista
 7. Ompas ihania jumppakuvia! Niin iloinen Helmi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se jumpparikin iloinen, vaikka lähes kaikista kuvista leikkasin kasvot pois! :)

   Poista