kuva

kuva

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Väliaikatietoja

Tässä tulee pikapäivitys:

Äidin maailma pyörii edelleen. Jaksan jo hieman olla pystyssä, mutta säännöllisesti on päästävä vaakatasoon. Hankalinta on se, että pystyssä ollessa tulee aina tosi huono olo. Ja makaamisesta on tullut niskat niin kipeäksi, että nekin aiheuttavat huimausta... hieman nyt koettelee, mutta kyllä sitä sitten taas osaa arvostaa terveyttä, kun tästä tokenee!
Tosin lääkärin määräyksestä makoilen ainakin seuraavat puolitoista viikkoa. Sitten kyllä todella toivon, että kykenisin jo töihin.

Helmin olo heitellyt laidasta laitaan. Välillä on yhtä naurua ja ilon kiljuntaa ja sitten toisessa hetkessä tulee itku. Ja kohtauksiakin tulee säännöllisen epäsäännöllisesti. Minä luulen kuitenkin ratkaisseeni mysteerin. Perjantai-iltana huomasin, että Helmin toinen poski on turvoksissa: tadaa, takahammastahan neiti sieltä yrittää puskea ulos. Siinä on varmasti syy myös runsaaseen kuolaamiseen ja siihen, että sormet ovat jatkuvasti suussa.

Lalli pyörittää täällä sujuvasti meidän arkea, eikä lainkaan valita! :) Kätevä isäntä!

Summasummarum: asiat ovat siis hyvällä tolalla - ei mitään valittamista.


Aurinkoista viikkoa jokaiselle!

4 kommenttia:

 1. Se on hyvä, että maailma pyörii. Mutta ei sen tarvitsisi Niina sinun päässä niin kovaa pyöriä... ;) Toivon siis edelleen, että olosi tasaantuu pian!

  Onnea Helmille uudesta hampaasta!

  Ja Lallille paljon voimia ja iloa arjen pyörittämiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Todella hitaasti tästä tuntuu toipuvan, mutta koko ajan siis parempana. Ulkona oli vielä liian avaraa ja alkoi taas pyöriä enempi.
   JA hyvin Lalli on selvinnyt, saas nähdä kuinka me Helmin kanssa selvitään isänpäivästä?

   Poista
 2. Olen täällä taustalla seuraillut arkeanne ja sen huimia käänteitä, kommentointi on jäänyt vähemmälle. Toivon sinulle pikaista paranemista, "asennehuimaus" kuulostaa kyllä hurjalta.

  Tulin myös ilmoittelemaan, että olen perjantaina menossa meidän kuopuksen kanssa sinne terveysanalyysiin, josta oli keväällä puhetta :) Toivottavasti löydetään apu meidän(kin) ongelmiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että pääsette sinne vihdoin. Laittele vaikka sähköpostia millaiselle dieetille lapsonen joutuu!
   Kärsivällisyyttä se vaatii, mutta uskon, että apua todellakin saatte! Kuulumisiin.

   Poista