kuva

kuva

lauantai 4. elokuuta 2012

Kaveri ja museo

Eilen aivan yllättäen meillä soi ovikello - emme odottaneet ketään... Oven takana seisoi Kerttu äitinsä kanssa. Kerttu halusi tulla Helmin kanssa leikkimään! Tervetuloa - miten ihana yllätys! Ja kuinka äidin ja isän mieltä lämmitti tällainen yllätys Helmin puolesta. Toki Helmikin oli iloinen! Hänellä on kaveri. Kiitos Kerttu ja Teija mukavasta leikkihetkestä!


Helmi ja Kerttu
 
Tänään mietimme aktiviteettia ja päätimme lähteä paikalliseen
Lönnströmin taidemuseoon.
Se oli Helmin ensimmäinen museoretki
ja hänestä siellä hauskinta oli akustiikka - kaikui hienosti!
Kävimme katsomassa Katja Tukiaisen Paradis L (Love) näyttelyn.
Äiti tykkäsi.
Iskään upposi paremmin

Tänne menemme toistekin. Taidemuseoon pääsee myös Helmin kanssa.
Sinne on rakennettu hieno ramppi ja siellä on hissi.

Kivaa saada uusia kokemuksia!9 kommenttia:

 1. Tyhmä kysymys mutta: ruskettuuko Helmi ollenkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EI ole tyhmiä kysymyksiä, kiva että uskallat kysyä... Helmi ei kestä yhtään kuumuutta, menee aivan veltoksi eli emme voi pitää häntä lainkaan auringossa. Toki jos on oikein kylmä ilma ja aurinko paistaa, niin silloin voimme olla, mutta kesällä se on mahdotonta. Eli uskoisin, että ruskettuu jos vaan kestäisi yhtään lämmintä.

   Poista
  2. Oukei.
   Tuo veltoksi meneminen kuulostaa samalta, mitä käy MS-ihmisille lämpimässä.

   Poista
  3. Kiitos tiedosta! Tarvitseekin tutustua aiheeseen!

   Poista
 2. Kiitos teille että pääsimme leikkimään:) Kerttu haluis tulla yökyläänkin oli niin kiva ajella hissillä ja Helmin poreallas oli mahtava:)) terkkuja Helmille ja teille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voidaan sopia joku ajankohta, että Kerttu tulee meille yöksi. Ja lupaa olla kävelemättä unissaan! :) Innostuiko Jussi poreammeesta?

   Poista
  2. Ei Jussi innostunut ajatukselle. Mut joo sit kun teil sopii niin Kerttu voi tulla yökyläilemään:)) Jätetään Hra Hakkarainen kotiin:) Kerttu muuten ilmottautuu pyhäkouluun, ilmoita vaan koska alkaa.

   Poista
  3. :) Kerttu on kyllä ihan huippu-tyttö! Sovitaan se yökyläily kun mein loma on ohi (aika paljon on vielä ohjelmaa tälle loppulomalle...:)) Samoin pyhis alkaa kun palaan töihin, mutta ilmoitan siitä sitten lähemmin. Sinne muuten tulee toinenkin eskari-tyttö Venla! Menee tosin eri eskariin kuin Kerttu, mutta kuiteskin...

   Poista
 3. Vitsi mikä elämystäyteinen loma =) Aina vaan paranee! Siskollani on jossain vaiheessa näyttely kyseisessä taidemuseossa! Sillon sinne siis ; )

  VastaaPoista