kuva

kuva

maanantai 9. heinäkuuta 2012

Kohti ensimmäistä askelta

Nyt on tehty ensimmäinen siirto kohti Helmin ensimmäistä askelta. Helmille valettiin jalkatuet, joiden kanssa harjoitellaan ensin seisomista ja kun se alkaa sujumaan, niin sitten aletaan harjoitella askelia! Kiire meillä ei ole. Aikaa on koko loppuelämä.

Ja vielä Helmi ei ole kovin innostunut koko seisomisesta ainakaan näillä härpyyseillä... pieni hetki joka päivä kuitenkin yritetään jaksaa!Tukia tehdään.


 
Fysioterapeutin kanssa tämä tuntuu sujuvan paremmin kuin äidin ja isän.
11 kommenttia:

 1. voi VAUUU!!!!!Onneksi aina on toivoa!!!Tässä sen taas näkee! onnesta taas itken =)

  VastaaPoista
 2. Hienoa hienoa! Tsemppiä ja intoa teidän jokapäiväiseen aherrukseen. Hiljaa hyvä tulee!

  VastaaPoista
 3. Jep! Etenemme varmaankin hitaammin kuin etana, mutta eihän hosumalla saa mitään aikaiseksi! Kiitos tsemppauksesta, sitä tarvitaan koko matkan ajan...

  VastaaPoista
 4. Hienoa ! =) Hyvää lomaa Niina ja maltillista harjoittelua ; )

  VastaaPoista
 5. Upeaa Helmi! Aikamoinen selviytyjä ja sisupussi tuo teidän aarre vaikuttaa olevan! Kaikkea positiivista ja hyvää toivotan teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Positiivinen asenne meitä kantaa koko ajan eteenpäin.

   Poista
 6. Luin tähänastisen blogisi muutama viikko sitten yhdeltä istumalta. Huomasin jotain uskomatonta kesken lukemisen, vaikka tilanteet ovat päivittäin varmasti hyvin haastavia, tunnelma bloggauksissa oli vaihtunut jossain kohdin täysin! Alun ehkä jopa synkkä ja toivotonkin pohjavire oli vaihtunut uuteen: luottavaisempaan, hyväksyvämpään, harmoniseen ja elämäniloisempaan kerrontaan.

  Ihan vieraan ihmisen silmissä muutos oli vaikuttava, liikuttavakin. Olette uskomattomia!

  Hirmuisesti aurinkoa ja lämpöä Teille kolmelle! :-)

  Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin, kiva että olet löytänyt blogimme. Ja sitten kiitos kauniista sanoistasi. Hienoa, että se muutos välittyy tämänkin välityksellä. Nimittäin ison työn olen tehnyt, että elämämme saisi uuden vireen ja täytyy sanoa, että se työ on kannattanut!
   Aurinkoa myös sinunkin elämään!

   Poista
 7. Täällä on kuumeisesti odoteltu lisää juttua jalkatuen käytöstä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VIelä ei ole kyllä mitään kerrottavaa. Olemme olleet hieman laiskoja lomalla ja seisottaneet neitiä vaan seisomatelineessä. Mutta heti kun arki ja fysioterapia alkaa, niin eiköhän jalkatuetkin pääse kunnolla mukaan treeneihin. Lupaan raportoida siitä!

   Poista