kuva

kuva

maanantai 12. joulukuuta 2011

Ensimmäinen tunnustus, makea selllainen...

Blogimme sai ensimmäisen tunnustuksen, Kiitos siitä Marja ja Mielen Siivin http://mielensiivin.blogspot.com/2011/12/makea-tunnustus-kiitos.html
Tuntuu hyvälle, että blogillamme on lukijoita. Ja erityinen kiitos kauniista sanoistasi Marja!


Tunnustuksessa pyydetään vastaamaan kymmeneen kysymykseen:
(ja tekemään aiheesta postaus)1. Lempiväri?
Musta, valkoinen ja pinkki.

2. Lempieläin?
Olen tai olemme Helmin kanssa allergisia, joten eläimiä meillä ei ole (tosin olen yrittänyt puhua Lallia ympäri, että ensi kesänä vuokraisimme lampaita syömään meidän nurmikot, ympäripuhuminen on kyllä vielä pahasti kesken...) Mutta jos lempieläin pitää nimetä, niin ehdottomasti se on lehmä! Vaikka en saa sellaistakaan tuonne meidän navettaan - eikös navetta ole eläimiä varten, eikä isän työkaluja?

3. Lempinumero?
Noh ehkäpä se on kolme, koska meitä on kolme. En ole koskaan ajatellut, että minulla olisi lempinumeroa.

4. Paras alkoholiton juoma?
Vesi ja kahvi.

5. Facebook tai Twitter?
Facebook, vaikken edes muista milloin olen päivittänyt statustani.

6. Intohimosi?
Tätä ette ehkä halua kuulla, mutta se on siivoaminen! Se on yksin minun omaa aikaani, näen kätteni jäljen heti ja sen jälkeen kaikilla on hyvä mieli. Vahvana kakkosena tulee silittäminen - mikään ei voita puhtaan pyykin tuoksua!

7. Lahjojen antaminen vai saaminen?
Ehdottomasti antaminen. Näin joulun alla on ihana miettiä, millä voi ystäviään ja rakkaitaan ilahduttaa ja yllättää.

8. Mieleisin kuvio tai muoto?
Kovin on vaikeita nämä kysymykset, mutta ehkäpä se on sydän...

9. Paras päivä viikossa?
Jokaisessa päivässä on puolensa. En osaa niitä eritellä. Perjantaina on ihanaa kun alkaa viikonloppu, mutta myös maanantaina on kivaa kun pääsee taas takaisin arkirytmiin.
Jokainen päivä on siis paras! Tai ainakin niin hyvä, kun siitä itse tekee! Ja kaikista paras päivä olisi se, kun päästäisiin aamusta iltaan sillä tavalla, ettei Helmi saisi yhtään epikohtausta!

10. Lempikukka?
En ole kukkaihminen, pidän enemmän risuista. Tosin nyt vanhemmiten olen huomannut, että on kiva kun on leikkokukkija maljakossa. Jos jotain nyt mainitsen, niin tulppaani ja orkidea.Nyt tämä tunnustus pitäisi jakaa kymmenelle blogille...
Apua, seuraan säännöllisesti todella vähän mitään blogeja,ei ole oikein tuota aikaa...

Mutta Villapata kiehuu on yksi ehdoton lempparini. En voi kuin hämmästellä sitä kädentaitojen määrää ja positiivisuutta, mitä Annilla on.Aloin juuri myös seuraamaan Muumimamia Huvikummussa, tämä on aika uusi blogi ja oma mielenkiintoni sitä kohtaan juontaa juurensa lapsuuteeni... Ja Saaran tarttuvaan elämäniloon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti